piątek, 4 sierpnia 2017

Tosty z cheddarem i gotowanymi brokułami

Spostrzegłam w chlebaku końcówkę miękkiego pszennego chleba tostowego. Nie wyglądał jakby długo miał pożyć, a ja miałam ochotę na porządne śniadanie. Postanowiła zaszaleć, zamiast nudnej gołdy użyłam cheddara, z ostatniego obiadu miałam jeszcze gotowane brokuły, które trochę oskubałam pozbawiając je łodyżek, a smak podkręciłam suszonymi pomidorami. Dzięki nim wszelkie sosy były zbędne. Tak mi smakowało, że nie podzieliłam się z mężem.


3 komentarze:

  1. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  2. Jeszcze nigdy nie próbowałam robić tostów z brokułami :). Zapiekanki wyglądają bardzo apetycznie. Ostatnio kupiłam sobie na https://duka.com/pl/agd/tostery nowy toster i od tego czasu stale sprawdzam nowe przepisy na zapiekanki. Często przyrządzam tosty na śniadanie, podane razem do porannej kawy. Uważam, że taki posiłek jest idealny na początek każdego dnia :).

    OdpowiedzUsuń