Ostatnio dosyć często robię kanapki z jajkiem, chyba jeszcze wspomnienie ostatnich świąt we mnie siedzi. Chleb żytni (taki bez drożdży) posmarowałam sosem tysiąc wysp, obsypałam rukolom i ułożyłam na nim słupki awokado. Na takim zielonym posłaniu ułożyłam jajko sadzone. Całość miała lekko słodkawy smak i jeśli ktoś lubi takie połączenia to serdecznie polecam.
Jak dla mnie bomba! :)
OdpowiedzUsuńnabrałam chęci pysznie wygląda
OdpowiedzUsuńbędę częściej zaglądać
Obserwujemy ? Odpowiedź u mnie.. Na pewno się odwdzięczę
http://livka-livs.blogspot.com/
Uwielbiam jajka, szczególnie na miękko i sadzone! Kanapka wygląda pysznie, na pewno od razu została ZJEDZONA!:)
OdpowiedzUsuńmmm... wygląda smakowicie... zgłodniałam!
OdpowiedzUsuń